Hallo, fijn dat je dit gaat lezen.

 

Mijn naam is Josephine Sondag.

 

Als fitstapcoach neem ik je graag mee om te ervaren hoe fijn bewegen kan zijn. Het gaat er niet om hoe hard je gaat, het bewegen staat voorop. Jezelf beter voelen in je lijf met alle belemmeringen die je hebt. Bij reuma is het luisteren naar je lichaam heel belangrijk. Ik wil je hier graag in ondersteunen.

Je kunt last hebben van verminderde stabiliteit in de gewrichten en een minder zeker looppatroon.

FitStap biedt beweegvormen op wisselende ondergrond, in de buitenlucht, met wisselende omstandigheden en mogelijk afleidende prikkels en biedt zo een functionele stabiliteits- en balans training. Ieder mens beweegt naar belastbaarheid.

Ik heb ruime ervaring met bewegen. Bovendien heb ik zelf ondervonden hoe moeilijk het kan zijn om ermee te beginnen en ook om het vol te houden. Laat je inspireren om jezelf te bewegen, ook met de beperking die je hebt. Kom en gun jezelf om de uitdaging aan te gaan. Je zult je wellicht beter gaan voelen.

Buiten zijn , inspanning en ontspanning combineren, hoe leuk is dat? Om vooral veel plezier te hebben staat bij mij hoog in het vaandel. Beleef en geniet.

 

Wat achtergondinformatie:

 

in 1997 ben ik begonnen met wandelen en hardlopen.

Destijds daagde mijn trainer mij uit, tijdens het wandelen, om hard te gaan lopen. 1 minuut hardlopen, 1 minuut wandelen en daarna opbouwend naar meer minuten. Zo ben ik dus ooit begonnen. Dit resulteerde in diverse lopen, 10km, verschillende halve marathons en 3 marathons waarvan 1 x New York en 2 x Rotterdam.

Vooral plezier staat voorop, kijken naar de natuur en ik geniet waar ik loop.

Nu ben ik hardlooptrainer bij een atletiekvereniging en leid ik mijn eigen groep, daarnaast wandel ik graag een aantal keren per week, fiets en zwem ik. 

Ik zou het fijn vinden je te mogen coachen bij het hardlopen of bij FitStap, waar jouw voorkeur naar uitgaat.  Pluk de dag en sport met mij mee, je bent van harte welkom.

 

 

Biodanza heeft ook mijn passie. Muziek en daarop bewegen, hoe mooi is dat?

Ik kan mijn innerlijk naar buiten brengen.

Als je nieuwsgierig bent wat dat inhoudt kan je een kijkje nemen bij www.biodanza.nl